Technologie je základ

Přinášíme do projektů nejnovější technologie ulehčující práci vývojářům, provozovatelům a ve finále i uživatelům webů a eshopů.

Paralel Plesk

Nejmodernější a uživatelsky nejpřívětivější ovládací panel pro webhosting. Jednoduše nastavíte co potřebujete. Možnosti nastavení jsou opravdu bohaté

Wordpress + DIVI

Webhosting je odladěný pro WordPress, který nainstalujete na pár kliknutí. K tomu získáte prémiovou šablonu s množstvím vzhledů a editaci provádíte přímo na webu v živém náhledu.

Development

Podpora vývojářských nástrojů. Každý webhosting může být napojený na GIT. Můžete zpravovat webhostingy svých zákazníků a sami si je vytvářet. SSH přístup je samosřejmostí.

Lety prověřený základ

Na naše technologie je možné se spolehnout za všech okolností. Je radost je využívat a ušetří spoustu práce.

Zálohování

Kompletní zálohy webu, mailů i databáze je možné nastavit dle potřeb zákazníka a obnovení si můžete udělat kdykoli sami.

Zabezpečení na prvním místě

Všechny komponenty webhostingu jsou udržovány na aktuálních verzích a chrání jej firewall. K doméně navíc získáte i certifikát od Let’s Encrypt.

Statistiky

Kdykoli se můžete podívat na informace o využití hostingu a návštěvnosti webu.

Web Design

Díky šabloně DIVI již nepotřebujete platit spoustu peněz za vlastní design. Pokud byste potřebovali poradit s vlastním sestavením webu, kontaktujte nás.

Jednotné místo

Pod jedním přístupem můžete spravovat více webů, emailů, databází apod. Jako reseller můžete i vytvářet další uživatelské účty a hostingy.

h
GIT a nahrávání souborů

Pro vývojáře nebylo nasazování nových změn nikdy jednodužší. Stačí udržovat změny v repozitáři a následně je stiskem tlačítka uploadovat do produkce. My ostatní si vystačíme s FTPS, SFTP, nebo webovým rozhraním pro přístup k souborům.

Paralel Plesk

V dnešní době jedno z nejmodernějších center pro správu domén a webhostingů. Je pro ty, kteří potřebují plnou flexibilitu při vytváření, zabezpečování a spouštění vysoce optimalizovaných a přizpůsobených webových stránek. Získejte všechny funkce, včetně plné sady WordPress Toolkit, pro hromadnou správu a automatizaci vašich projektů.

Divi – Nejoblíbenější Premium šablona pro WordPress

 

Divi je více než jen šablona, je to nástroj pro budování webových stránek, který umožňuje navrhovat krásné webové stránky bez toho, abyste šáhli na jediný řádek kódu a bez instalace a konfigurace desítek pluginů. Myslíme si, že je to budoucnost tvorby webů a eshopů, a je to úplně jiná zkušenost s WordPress šablonou, než jaké jste doposud zažili.

 

Zajímavosti

Statistiky z našeho nejnovějšího serveru

Šťastných zákazníků

Provozovaných domén

Let zkušeností

Dostupnost serverů

Náš blog

Přečtěte si nejnovější informace ze světa WordPress, šablon, tvorby webů a webhostingu.

Porovnejte si jednotlivé plány služeb

 

Jednotlivé plány jsou navrženy pro standardní využití webhostingu. Jsme však připraveni sestavit služby na míru každému projektu.

Začněte psát svůj web již nyní

Nečekejte a požádejte nás o přístup již nyní. Bez platby a závazků získáte na 7 dní přístup na vyzkoušení zdarma.